TrustedTablets ✔️ Antiparasitära

 • Acticin

  Permethrin30g

  Generic Acticin cream is used to treat scabies.
  Mer Info

  kr 125.97
 • Albenza

  Albendazole400mg

  Generisk Albenza används för att behandla vissa typer av bandmask-infektioner. Det fungerar genom att döda känsliga parasiter.
  Mer Info

  kr 6.08
 • Aralen

  Chloroquine Phosphate250/500mg

  Generic Aralen (chloroquine) är ett läkemedel mot malaria som fungerar genom att störa tillväxten av parasiter i de röda blodkropparna i människokroppen.
  Mer Info

  kr 7.03
 • Dicaris Adult®

  Levamisole150mg

  Dicaris Adult® är en syntetisk antihelminthic som tillhör klassen imidazotiazolderivat, som har potent immunmodulerande aktivitet. Det har använts i stor utsträckning i dermatologipraxis för hantering av olika dermatoser som sträcker sig från infektioner som vårtor och spetälska till inflammatoriska dermatoser som lichen planus och Behcets sjukdom.
  Mer Info

  kr 40.32
 • Dicaris® Children

  Levamisole50mg

  Dicaris® Child är anti-helmintiska tabletter, de innehåller 50 mg av Levamisole. Denna antiparasitiska medicinering fungerar genom att undertrycka enzymaktiviteten i maskens muskel, vilket orsakar dess förlamning och död. Detta behandlar infektionen.
  Mer Info

  kr 16.79
 • Lariam

  Mefloquine250mg

  Lariam är ett läkemedel som används för att behandla malaria, en sjukdom som orsakas av parasiter. Detta läkemedel fungerar genom att störa tillväxten av parasiter i människokroppens röda blodkroppar. Parasiter som orsakar malaria kommer vanligtvis in i kroppen genom myggbett. Generic Lariam används också för att förhindra malaria.
  Mer Info

  kr 94.80
 • Melatonin

  Melatonin3mg

  Människor använder melatonin för att justera kroppens interna klocka. Den används för jetlag, för att justera sömnväckningscykel hos personer vars dagliga arbetsschema förändras (skiftförloppsförlust) och för att hjälpa blinda personer att upprätta en dag och nattcykel. Melatonin används också när man har en oförmåga att somna (sömnlöshet); fördröjt sömfas-syndrom (DSPS); snabb ögonrörelse sova beteendestörning (RBD); sömnlöshet associerad med uppmärksamhetsunderskott-hyperaktivitetsstörning (ADHD); sömnlöshet på grund av vissa högt blodtrycksmedicin som kallas beta-blockerare; och sömnproblem hos barn med utvecklingsstörningar, inklusive autism, cerebral pares och intellektuella funktionshinder. Det används också som sömnhjälp efter avbrytande av användning av bensodiazepinläkemedel och för att minska biverkningarna när man slutar röka. Vissa människor använder melatonin för Alzheimers sjukdom eller minnesförlust (demens), bipolär sjukdom, en lungsjukdom som kallas kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL), sömnlöshet orsakad av beta-blockerande läkemedel, endometrios, öronring, depression eller säsongssyndrom (SAD), mild psykisk nedsättning, icke alkoholisk leversjukdom, kronisk trötthetssyndrom (CFS), fibromyalgi, rastlös bensyndrom, en inflammatorisk sjukdom som kallas sarkoidos, schizofreni, migrän och andra huvudvärk, åldersrelaterad synförlust, godartad prostatahyperplasi (BPH) Irritabel tarmsyndrom (IBS), benförlust (osteoporos), en rörelsestörning som kallas tardiv dyskinesi (TD), sur refluxsjukdom, Helicobacter pylori (H. pylori), träningsförmåga, infertilitet, epilepsi, åldrande, för klimakteriet, metaboliskt syndrom, för återhämtning efter operation, agitation orsakad av anestesi, stress, ofrivillig rörelsestörning (tardiv dyskinesi), förändringar i hjärtfrekvensen när man rörar från en sänkningsposition till sittande ställning (pos turalykardi-syndrom), delirium, oförmåga att kontrollera urinering, käksmärta, inflammatorisk tarmsjukdom (ulcerös kolit) och för födelsekontroll.
  Mer Info

  kr 4.48
 • Stromectol

  Ivermectin3/6/12mg

  Generisk Stromectol är en anti-parasitmedicinering. Det medför att vissa parasitära organismer dör i kroppen och används för att behandla infektioner som orsakas av dem. Ivermektin används för att behandla inte bara människor utan också grisar, nötkreatur, hästar och får. I mars 1997 godkändes det för behandling av starkyloidias hos människor.
  Mer Info

  kr 30.24
 • Vermox

  Mebendazole100mg

  Generisk Vermox (Mebendazole) används för att behandla vissa typer av maskinfektioner (t.ex. springmask, rundmask, piskmask, hakmask). Mebendazole är ett anthelmintiskt medel. Det fungerar genom att döda känsliga maskar och orsaka dem att stötas bort från kroppen.
  Mer Info

  kr 8.12
 • Vibramycin

  Doxycycline100mg

  Generisk Vibramycin används för att behandla vissa typer av bakterieinfektioner. Det kan användas tillsammans med andra mediciner för att behandla akne eller vissa typer av amöbainfektioner. Det kan användas för att förebygga vissa typer av malaria hos resenärer som ska besöka malaria-infekterade områden för mindre ån 4 månader och för att förebygga eller bromsa fortskridandet av mjältbrand efter exponering. Generisk Vibramycin är en tetracyklin-antibiotika. Det fungerar genom att sakta ner tillväxten av bakterier, och låta immunförsvaret förstöra dem.
  Mer Info

  kr 5.04

Land, språk och valuta

Vår fakturering är certifierad av:

Secure shopping certificates

 • God morgon:
  Det generiska V:et är som förväntat, det gör en bra sak ännu bättre, och priset är sådant att det används konstant. Prestationsångest elimineras!
  Tack för hjälpen. - Med vänliga hälsningar, Stefan

 • Trusted Tablets 911

Delivery of Generics around the world just in time